Menü
Villanyszerelés

 

Ipari és lakossági villanyszerelés garanciával - Miskolc és 50 km-es körzetében - a legkisebb munkáktól a komplett rendszerek, ipari létesítmények hálózati kiépítéséig Társaságunk a villanyszerelési tevékenység keretein belül elvégzi a lakosság részére kivitelezhető kisebb munkálatokat és az összetettebb, ipari jellegű feladatokat is.

Célunk, hogy kiváló szakemberekkel és korszerű technológiával nyújtsunk az adott igényeknek megfelelő és elérhető árú munkavégzést!

Villanyszerelőre van szüksége? A lehető legjobb minőségben - arra garanciát vállalva -, végzünk el bármilyen elektromos munkát!


Vállaljuk: 

Számunkra nem létezik lehetetlen! Bármilyen elektromos problémával megbirkózunk!

Gyors, precíz és tapasztalt villanyszerelő szakembereink a lehető leghamarabb orvosolják felmerülő elektromos problémáit!

A kapcsolatfelvételt követően, a munka helyszíni felmérése után a megrendelő számára ingyenesen elkészítjük az árajánlatot. Amennyiben az árajánlat az Ön részéről elfogadásra kerül, mesterembereink a megbeszélt időpontban végzik el az igényeinek megfelelő munkát. Minden munkára garanciát vállalunk!

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk! - Villanyszerelési munkák kivitelezésével kapcsolatosan hívjon minket még ma és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Zsonik Kft.
3530 Miskolc, Hunyadi János utca 28.
Tel.: +36 70 943 00 16
e-mail:
zsonikkft@gmail.com
Közösségi csatornáink: www.facebook.com/Zsonik-Kft-103506762466352
www.instagram.com/zsonikkft