Menü
Szállítószalag szerelés


Teljes körű megoldások a Zsonik-tól!

Szállítószalagok szerelése, telepítése és javítása több mint 20 éves szakmai tapasztalattal!

Szállítószalagok szerelése a legkisebb, 80 cm-es szerkezettől, az akár több száz méteres pályákig! Különböző profilú, szabványos és szabványon kívüli szállítószalagok összeszerelésében egyaránt van tapasztalatunk. (pl. műanyag láncos, görgős-hevederes pályák, raklapszállító szalagok, stb.)

A mechanikai kivitelezésben is számíthat ránk!

Teljes mechanikai kivitelezést nyújtunk ügyfeleink részére. Legyen szó még üres vagy már működő üzemcsarnokról, a szállítópályák összeszerelésén túl természetesen vállaljuk annak átfogó telepítését is! A telepített berendezések típusától függően azok minden esetben eltérő karbantartási igénnyel rendelkeznek. Akár egy másik cég által, korábban kiépített szállítószalag karbantartását, illetve javítását is elvégezzük Önnek!

Hogyan dolgozunk?

A szállítószalagok szerelését, telepítését és karbantartását az ország egész területén vállaljuk! Az elvégzett feladatokról minden esetben jegyzőkönyv és nyilvántartás készül. A gördülékeny munkavégzés érdekében folyamatosan egyeztetünk ügyfeleinkkel, és szigorúan betartjuk a munkavégzéssel kapcsolatos szabályokat és előírásokat. (például: tisztatéri szabványok)

Egy szállítószalag szerelése és telepítése – mérettől függően – akár több hónapos munkafolyamat is lehet. Ebben az esetben természetesen a szállásunk költsége is a munkadíj részét képezi.

 

Elégedett ügyfeleink között a Henkel is megtalálható!

 Miért érdemes minket választania?

Cégünk magasan képzett, összetartó, precíz szakemberekből áll, akik mindig a maximumot nyújtják! Gyorsan változó területről van szó, ahol fontos a naprakész tudás megléte, ezért minden évben elvégezzük a multinacionális háttérrel rendelkező FlexLink Systems Kft. nemzetközi színvonalú képzését, így tartva a lépést a folyamatos technológiai és szakmai újdonságokkal, változásokkal.

 Széles spektrumban dolgozunk!

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakban tevékenykednek. Gyógyszergyárba, baromfifeldolgozó üzembe valamint elektronikai gyárba is telepítettünk már szállítószalagokat, így széleskörűen ismerjük megbízóink legkülönbözőbb igényeit. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, mely összeszerelés és telepítés esetén 2-3 év.

Expressz gyorsasággal és hatékonysággal dolgozunk, maximum 24 órás kiszállási idővel!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Zsonik Kft.
3530 Miskolc, Hunyadi János utca 28.
Tel.: +36 70 943 00 16
e-mail:
zsonikkft@gmail.com
Közösségi csatornáink: www.facebook.com/Zsonik-Kft-103506762466352
www.instagram.com/zsonikkft

 

 Akik már megtiszteltek a bizalmukkal:

   henkel