Menü
Rólunk

 

A piacon új szereplőként megjelenve, cégünk 1999-ben kezdte meg tevékenységét, betéti társaság formájában. A kezdetekben építőipari-, valamint villanyszerelési tevékenységet folytattunk, azonban a megváltozott piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét.

2004-ben fő profilunkká a szállítószalagok szerelése, javítása vált, mely abban az időszakban, hazánkban mint egy korszerű, újfajta szolgáltatás jelent meg.

2009-ben a piaci elvárások igényeihez alkalmazkodva és a gazdasági recesszió következményeként szükségessé vált, hogy gazdasági társaságunk korlátolt felelősségű társasággá alakuljon át.

A Zsonik Kft. alapelveinek, - mint a pontosság, a rugalmasság, a minőség és a megbízhatóság -, köszönhetően, visszatérő megrendelői körrel és új kapcsolati tőkével megerősödve folytathatta tevékenységét.

2011-ben cégünk életében új szolgáltatási ágként jelenik meg a lakatos munka tevékenysége, mellyel kialakult társaságunk jelenlegi felépítése.

A társaság elsődleges prioritása - mind a hazai, mind külföldi viszonylatban -, hogy neve egyet jelentsen a stabilitással és a szakértelemmel.

Fontos számunkra, hogy partnereink részére – optimális ár-érték arányt érvényesítve -, a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, továbbá minden körülmények között elsődleges szempont munkavégzésünk vállalt határidejének betartása.

A Zsonik Kft. - magasan képzett munkatársainak egyéni teljesítménye és szakértelme mellett -, a megbízható üzletvitelt is kiemelten hangsúlyosnak tartja. Úgy gondoljuk, hogy a minőségi munkavégzés részünkről nem csak a partnereink jogos elvárása, hanem magunkkal szemben támasztott magas szakmai igény megjelenítése is.

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött partnereink soraiban egyre több céget üdvözölhetünk, célunk, hogy folyamatosan bővítsük társaságunk tevékenységi körét és lépést tartsunk a kor szakmai- és technikai fejlődésével.

 

                                                  Erdei Zsolt

                                                  tulajdonos