Menü
Szállítószalag szerelés

 

 

Teljes körű megoldások a Zsonik-tól!


Szállítószalagok szerelése, telepítése és javítása közel 20 éves szakmai tapasztalattal

Szállítószalagok szerelése a legkisebb, 80 cm-es szerkezettől az akár több száz méteres pályákig! Különböző profilú, szabványos és szabványon kívüli szállítószalagok összeszerelésében egyaránt van tapasztalatunk. (pl. műanyag láncos, görgős-hevederes pályák, raklapszállító szalagok…stb.)

 

A mechanikai kivitelezésben is számíthat ránk!

Teljes mechanikai kivitelezést nyújtunk ügyfeleink részére. Legyen szó még üres, vagy már működő üzemcsarnokról, a szállítópályák összeszerelésén túl természetesen vállaljuk annak átfogó telepítését is! A telepített berendezések típusától függően azok minden esetben eltérő karbantartási igénnyel rendelkeznek. Korábban egy másik cég által kiépített szállítószalag karbantartását illetve javítását is elvégezzük Önnek!

 

Hogyan dolgozunk?

A szállítószalagok szerelését, telepítését és karbantartását az ország egész területén vállaljuk.  Az elvégzett feladatokról minden esetben jegyzőkönyv és nyilvántartás készül. A gördülékeny munkavégzés érdekében folyamatosan egyeztetünk ügyfeleinkkel, és szigorúan betartjuk a munkavégzéssel kapcsolatos szabályokat és előírásokat. (például tisztatéri szabványok)

Egy szállítószalag szerelése és telepítése – mérettől függően – akár több hónapos munkafolyamat is lehet. Ilyen esetekben természetesen a szállás költsége is a munkadíj részét képezi.

 

Elégedett ügyfeleink között a Gyermelyi Zrt. is megtalálható.

 

Miért érdemes minket választania?

Cégünk magasan képzett, összeszokott szakemberekből áll, akik mindig a maximumot nyújtják! Gyorsan változó területről van szó, ahol fontos a naprakész tudás megléte. Éppen ezért minden évben elvégezzük a multinacionális háttérrel rendelkező FlexLink Systems Kft. nemzetközi színvonalú képzését, így tartva a lépést a folyamatos technológiai és szakmai újdonságokkal, változásokkal.

 

Széles spektrumban dolgozunk

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakban tevékenykednek. Gyógyszergyárba, baromfifeldolgozó üzembe valamint elektronikai gyárba is telepítettünk már szállítószalagokat, így széleskörűen ismerjük megbízóink legkülönbözőbb igényeit. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, mely összeszerelés és telepítés esetén 2-3 év.

Expressz gyorsasággal és hatékonysággal dolgozunk, maximum 24 órás kiszállási idővel!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Zsonik Kft.
3530 Miskolc, Hunyadi János utca 28. Tel.: +3670 943 00 16 e-mail: info@zsonik.hu

 

Akik már megtiszteltek a bizalmukkal: