Menü
Rólunk

A cégtulajdonos Erdei Zsolt alapította, amely közel 20 éves múltra tekint vissza. A piacon Miskolcról kiindúlva új szereplőként 1999-ben megjelenő Betéti Társaságként tette meg első lépéseit. A recesszió és a nehéz piacgazdasági helyzet közepette  2009-ben elérte eddigi árbevételének csúcsát. A cég alapelveinek - mint pontosság, rugalmasság, minőség és megbízhatóság - köszönhetően visszatérő megrendelői körrel és új kapcsolati tőkével megerősödve folytathatta tevékenységét a Zsonik kft. A cég fő célja mind a hazai, mind külföldi viszonylatban, hogy a Zsonik kft neve egyet jelentsen a stabilitással, a szakértelemmel.

Törekszik jelenlegi és lehetséges megrendelőink igényeinek, elvárásainak megismerésére, megértésére azért, hogy azokat magas minőségi színvonalon, megbízhatóan - optimális ár/érték arányt érvényesítve - tudja kielégíteni. Emellett elsődleges szempont a vállalt határidők betartása minden körülmények között.

A bővülő megrendelések okán a vállalat több, profilban azonos céggel áll szoros együttműködésben.

Minőség tekintetében természetesen a munkatársaink egyéni teljesítménye és szakértelme mellett rendkívül fontosnak tartja a megbízható üzletvitelt is. A minőségi munkavégzés nem csak a vevőink és megrendelőink jogos elvárása, hanem a céggel szemben támasztott magas szakmai igény megjelenítése is.

A közös siker érdekében vállalatként nemcsak a legjobb árról kell beszélnünk, hanem egy mindkét fél részéről korrekt együttműködésről is melynek alapja a kölcsönös bizalom és a korrekt magatartás.